Viikonloppukurssit

Suositut viikonloppukurssit yksilöille ja pariskunnille toteutetaan Hangossa, yhteistyössä Merijoogan Johanna Pawlin kanssa.

Rakkausviikonloppu pariskunnille

25.-26.1.2020, Hanko. Ilmoittaudu tästä. Tulossa myös maaliskuu 2020!

Kenelle ja mitä: Rakkausviikonloppu on pariskunnille, jotka kaipaavat irtiottoa arjesta ja pysähtymistä suhteensa äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Kaikki kurssin harjoitteet tehdään rauhassa oman kumppanin kanssa. Kurssille ei tarvita aiempaa kokemusta. En suosittele kurssia ensisijaisesti akuutissa kriisissä oleville tai eropohdinnoissa oleville pareille. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Inhimillisiä kohtaamisia -viikonloppukurssi

15.-17.11.2019, Hanko. Pari paikkaa jäljelläSeuraavat yksilökurssit järjestän syksyllä 2020. 

Kenelle: Sinulle, joka haluat pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja syvemmän ymmärryksen ja hyväksymisen tielle.

Mitä: Tällä kurssilla luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä ja äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia joogaharjoituksia. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin.