Yrityksille

Keväällä 2020 teen koko Suomen kattavan luentokiertueen, joka löytyy täältä. Luennolle voi ostaa myös ryhmälippuja ja kirjapaketteja. Jos haluat pohtia omaa pakettia yrityksellesi tai asiakkaillesi, ole yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.

Luento- ja yhteistyöpyynnöt tavoittavat minut parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta.

Luennot

Alta löydät suosituimpia luentoaiheitani. Kuulen myös mielelläni toiveitanne juuri kyseistä ryhmää ja tilaisuutta ajatellen.

  • Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa: Itsensä ja toisten kohtaamisen taidot. Lempeys on merkittävä voimavara, mutta vaatii rinnalleen viisaan vaativuuden. Miten itsensä ja toisen kohtaamisessa näyttäytyvät mielen taidot?
  • Inhimillisiä kohtaamisia: Ihmisenä itselle ja toiselle – kohtaamisen ydin. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi on hyvän elämän ehto.
  • Mielen valtava voima: Miten ymmärtää ja johtaa mieltä viisaasti? Millaiset ovat tutkitusti hyvinvoivan mielen taidot ja miten jokainen meistä voi niitä vahvistaa niin itsensä kanssa kuin ihmissuhteissa toimiessa?
  • Kohti inhimillisempää työpaikkaa: Miten rakentaa inhimillisempää työpaikkaa, jossa tunteille, sitoutumiselle, luottamukselle ja ihmisyydelle on tuloksen ohella tilaa?
  • Tärkein niistä on rakkaus: Armollinen arki ja tunnekeskeinen perhe-elämä. Kiire, paineet ja ruuhkavuodet vievät perheenjäseniä ja pariskuntaa usein turhan etäälle toisistaan. Mikä arjessa on kuitenkin ratkaisevinta? Miten rakkautta ja tunnetaitoja voi konkreettisesti vahvistaa perhe-elämässä?
  • Happy end: Pitkä, onnellinen ja seksuaalisesti roihahteleva parisuhde. Hyvässä parisuhteessa vaikuttavat tutkitusti vahva tunneyhteys, hellä läheisyys ja taito ratkoa riitoja. Miten näistä tiedoista voi hyötyä omaa suhdetta rakentaessaan?